ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ “1ο Πανελλήνιο Σχολικό Τουρνουά ανακύκλωσης μπαταριών”

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ “1ο  Πανελλήνιο Σχολικό Τουρνουά ανακύκλωσης μπαταριών”

Ενημέρωση

Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωστοποιούμε ότι το σχολείο μας θα συμμετάσχει στον 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης Μπαταριών για το Σχολικό Έτος 2021-2022 ο οποίος διοργανώνεται από την εταιρεία ΑΦΗΣ σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη.  Οι «Μεγάλοι-μικροί κυνηγοί» είναι μια δράση ευαισθητοποίησης των μαθητών απέναντι στην ανακύκλωση μπαταριών. Στόχο έχει τη συστηματική επιμόρφωση των παιδιών με διαδραστικό τρόπο, ώστε να τα καθοδηγήσει στην ευσυνείδητη συλλογή χρησιμοποιημένων μπαταριών στους κάδους ΑΦΗΣ.
Παράλληλα με το διαγωνισμό θα  πραγματοποιηθούν στο σχολείο δράσεις εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την ανακύκλωση των μπαταριών, με στόχο τη δημιουργία κοινωνικής συνείδησης των παιδιών για ένα καλύτερο και πιο υγιές περιβάλλον. Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν έπαθλα βελτίωσης του σχολικού περιβάλλοντος . Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να  δείτε στην σελίδα της δράσης. https://www.afis-kinigoi.gr/

Στη δράση αυτή μπορεί να συμμετέχει όλη η οικογένεια, συγκεντρώνοντας σε ειδικό σημείο στο σπίτι όλες τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες, προτού αυτές καταλήξουν στον κάδο ΑΦΗΣ του σχολείου. Αναμένουμε με χαρά να συνδράμετε την προσπάθειά μας. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 15 Απριλίου 2022.

Η υπεύθυνη εκπαιδευτικός,                                                                Ο Διευθυντής

Αγγελική Αλεξανδροπούλου                                                  Χαράλαμπος Αλεξόπουλος

Phone: +302610992100
Fax: +302610992100
Πανεπιστημιούπολη, Ρίο, Πάτρα 26540
Διαγόρα