ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ για το σχολικό έτος 2022-2023

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ για το σχολικό έτος 2022-2023

Αγαπητοί γονείς,
καλή σχολική χρονιά!!!

Σας ενημερώνουμε ότι:
Από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. , καλούνται, οι γονείς και κηδεμόνες μαθητών/τριών νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων, τα οποία έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του διευρυμένου ολοήμερου και θα λειτουργούν ως τις 5:30 μμ, να εγγράψουν τα παιδιά τους, εφόσον το επιθυμούν, στα τμήματα διευρυμένου ολοήμερου, προκειμένου αυτά να σχηματιστούν εγκαίρως και να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους άμεσα, με την έναρξη του σχολείου.

Η αίτηση εγγραφής στο Σχολείο μας γίνεται αποκλειστικά στη φόρμα:

ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ 2022-2023

Οι αιτήσεις που έγιναν τον Μάιο του 2022 ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς για ΟΛΟΗΜΕΡΟ πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρώσουν τη φόρμα.

 

Υπενθυμίζεται ότι το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αναβαθμισμένο περιεχόμενο, μέσω δραστηριοτήτων όπως εκπαιδευτική ρομποτική, πειράματα, ρητορική τέχνη, ασφαλής και δημιουργική πλοήγηση στο Διαδίκτυο, αθλητισμός, παραδοσιακοί ή μοντέρνοι χοροί, εικαστικές τέχνες, χειροτεχνίες και κατασκευές, εκμάθηση μουσικών οργάνων. Επίσης, προβλέπεται επιπλέον χρόνος για μάθηση, μελέτη και παιχνίδι στο σχολείο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από το παρακάτω ΦΕΚ.

ΦΕΚ – Διευρυμένο Ολοήμερο

Για λεπτομέρειες που αφορούν τη μεταφορά των μαθητών θα ενημερωθούμε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την επόμενη εβδομάδα.

Phone: +302610992100
Fax: +302610992100
Πανεπιστημιούπολη, Ρίο, Πάτρα 26540
Διαγόρα