ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ (ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ (ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022)

To ΕΠΕΣ του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών (ΟΚΤΑΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ- ΔΙΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΔΙΘΕΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ)  προκηρύσσει τις παρακάτω κενές θέσεις μαθητών-μαθητριών για το Σχολ. Έτος 2022-23:

ΟΚΤΑΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

     ΤΑΞΗ ΦΥΛΟ ΑΡ. ΘΕΣΕΩΝ
ΑΓΟΡΙ 1
Γ ΄ ΚΟΡΙΤΣΙ 1
ΣΤ ΄ ΚΟΡΙΤΣΙ 2
ΣΤ ΄ ΑΓΟΡΙ 1

 

ΔΙΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΤΑΞΗ ΦΥΛΟ ΑΡ. ΘΕΣΕΩΝ
Β ΄ ΚΟΡΙΤΣΙ 1
Β ΄ ΑΓΟΡΙ 1
Δ ΄ ΚΟΡΙΤΣΙ 1

 

Οι εν λόγω θέσεις θα πληρωθούν μετά από διαδικασία κλήρωσης. Η διεξαγωγή της κλήρωσης θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του σχολείου τη ΔΕΥΤΕΡΑ 12 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12.00 πμ, υπό την ευθύνη του ΕΠΕΣ του σχολείου και σύμφωνα με την απόφαση της ΔΕΠΠΣ.

Οποιαδήποτε ανάλογη κενή θέση προκύψει στις παραπάνω τάξεις μέχρι και 20 Ιανουαρίου 2023 θα πληρωθεί από τους πίνακες επιλαχόντων της παραπάνω διαδικασίας. Μετά την 20η Ιανουαρίου 2023 παύει η ισχύς των πινάκων επιλαχόντων.

Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται μετά από αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων του/της μαθητή/τριας που θα αναφέρει:

“Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου/μαθητής/τριας <Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή στην τάξη …………. γράφετε αναλόγως> του …….. <το όνομα του σχολείου>.”

Σε περίπτωση υποβολής αίτησης συμμετοχής ηλεκτρονικά, η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση απαιτείται να έχει εκδοθεί μέσω της ψηφιακή πύλης govgr στην διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses

  1. Οι αιτήσεις συμμετοχής στην κλήρωση κατατίθενται από 6/9/22 μέχρι 9/9/22

 και ώρα 13.00.

Α) με προσωπική παρουσία των δυο γονέων/κηδεμόνων, άλλως η αίτηση συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του απόντος ότι συναινεί στην συμμετοχή του τέκνου του στη διαδικασία και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,

στο ΟΚΤΑΘΕΣΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, ΔΙΑΓΟΡΑ 1 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ   9.00-13.00 καθημερινά.

ή

Β) ηλεκτρονικά στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου mail@dim-aei-patras.ach.sch.gr  με επισυναπτόμενα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Σε αυτή την περίπτωση ο αριθμός πρωτοκόλλου αποστέλλεται ηλεκτρονικά. Στην περίπτωση που η αίτηση κατατίθεται ηλεκτρονικά θα πρέπει να επισυναφτούν υπεύθυνες δηλώσεις και των  δυο γονέων/κηδεμόνων από το gov.gr.

Σε κάθε αίτηση αποδίδεται κωδικός που είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης.

Οι γονείς και/ή κηδεμόνες των ενδιαφερομένων μαθητών/τριών δικαιούνται να καταθέσουν αίτηση σε ένα μόνο Πειραματικό Σχολείο.

Η συμμετοχή στην κλήρωση επιτρέπεται ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του/της μαθητή/τριας.

 

Παν/πολη Πατρών 6-9-2022

Το ΕΠΕΣ

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ 2022

ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 

 

Phone: +302610992100
Fax: +302610992100
Πανεπιστημιούπολη, Ρίο, Πάτρα 26540
Διαγόρα